Se vores magasiner og fagblade herunder

BygTek

BygTek henvender sig til håndværksmestre, entreprenører og projekterende i Danmark og stiller skarpt på ny teknologi, materialer, politiske beslutninger, virksomheder og personprofiler i byggebranchen.

Mester & Svend

Mester & Svend henvender sig til alle tømrere, snedkere og gulvlæggere i Danmark og bringer nyheder og fagligt indhold omkring materialer, værktøj, arbejdsforhold, biler og personer, der bidrager til ny viden indenfor fagene.

BYGGERI

Magasinet BYGGERI er mediet for arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer i Danmark. BYGGERI giver indsigt i og diskuterer byggeprojekter – fra arkitektur til projektledelse og til færdigt produkt.

Puff

Puff er det eneste medie i Danmark med 100% fokus på trælaster, byggecentre og byggemarkeder. Puff leverer nyheder og fagindhold omkring ledelse, produkter, udfordringer og succeser til beslutningstagere, ansatte og leverandører indenfor en af Danmarks største brancher.

Byens Boligforeninger

Byens Boligforeninger er en avis, der bringer nyheder, viden, inspiration og løsninger direkte til formænd i andels- og ejerboligforeninger, viceværter, varmemestre samt beslutningstagere hos boligselskaber, administratorer og virksomheder med ejendomsservice.

PackMarkedet

PackMarkedet er Danmarks førende medie om emballage og bringer nyheder og indhold omkring materialer, forskning, CSR og teknisk udvikling. Magasinet henvender sig til beslutningstagere blandt leverandører, producenter og aftagere af produkter og løsninger indenfor emballage.

Skolen

Skolen er et fysisk magasin målrettet landets skoleledere, lærere, studerende, styrelser, institutioner og skolefolk i kommunerne. Skolen bringer aktuelle nyheder og artikler om uddannelse, undervisning og læring, digitalisering, teori og trivsel, indretning og indeklima og inspiration.

Lager & Transport, Logistikmagasinet

Lager & Transport – Logistikmagasinet læses af ansatte, lagerførere og leverandører. LTL bringer nyheder, case studies og politiske diskussioner omkring effektivisering af forsyningskæde, lager og intern transport.

GULV!

Magasinet Gulv! giver dig mulighed for præcis markedsføring af dine løsninger og produkter inden for gulvbelægning. Der sættes fokus på aktuelle nyheder indenfor halvhårde og hårde gulve samt tæpper og tilbehør – og der præsenteres løsninger og projekter med fokus på samspillet mellem gulvbelægning og den øvrige indretning.

Menu