Lager & Transport – Logistikmagasinet

  1. Forside
  2. Medier
  3. Lager & Transport – Logistikmagasinet
null

Hør mere om dine muligheder

Kontakt Pia Barfod

Tlf.: 46 93 66 25 eller pia@odsgard.dk

Få Magasinet med posten

Vi sender gerne Lager & Transport til din adresse

Lager & Transport – Logistikmagasinet er det førende medie indenfor lager, logistik og intern transport

Med Lager & Transport – Logistikmagasinet får du tre kanaler til beslutningstagere i branchen: magasin, nyhedsbreve og vores website, LTL.dk.

I et marked med stigende krav om effektivitet i forsyningskæden bliver effektive løsninger til lager og logistik stadig vigtigere. Vi beskæftiger os med alle de temaer, spørgsmål og problemstillinger, som er forbundet med logistik og transport af varer gennem forsyningskæderne.

Vi zoomer ind på case stories, nyheder, trends og tendenser. Vi bringer diskussioner om lovgivning og politiske synspunkter blandet med reportager fra de førende messer, og fokus på teknologiske landvindinger, miljørigtige løsninger og udviklingen af effektive transportsystemer.

Vores læsere er beslutningstagere i producerende og lagerførende virksomheder samt større transportvirksomheder og offentlige instanser.

Kontakt Pia Barfod (tlf. 46 93 66 25) og hør, hvordan du kan bruge Lager & Transport – Logistikmagasinet til at få flere kunder og skabe opmærksomhed omkring dine produkter og løsninger.

Medieplan:

Medieplan 2024 Medieplan 2015 

Media Info in English 2024Medieplan 2015

Deltag i Netværk for Lagerchefer!

I forbindelse med Lager og Transport – Logistikmagasinet har vi oprettet et netværk for professionelle. I Netværket for Lagerchefer holder vi hver måned et møde, hvor vi gennemgår de temaer og udfordringer, som gør sig gældende for folk i dette hverv.

Læs mere om netværket på denne side.

Markedsføring på vores nyhedssite og nyhedsbrev

På vores website LTL.dk skriver vi hver dag om lager, intern transport og logistik. Vores nyhedsbrev udsendes to gange om ugen til en hurtigt voksende gruppe af faste modtagere.

Du kommer nemt i kontakt med dine kunder på nettet med et medlemskab af LTL.dk.

Et medlemskab indebærer bl.a. jeres pressemeddelelser på LTL.dk og i nyhedsbrevet, rabat på bannerannoncer, links til egen hjemmeside og dermed  en investering i bedre SEO på Google.

Ring til Pia Barfod på tlf.: 46 93 66 25 eller skriv en mail til pia@odsgard.dk for at høre mere om medlemskab på LTL.dk.

Brugerundersøgelse

Ram beslutningstagerne med dit budskab
68 % af læserne af Lager & Transport – både print og online – deltager alene eller sammen med andre i virksomhedens beslutninger om investeringer og indkøb i forbindelse med driften af lageret og logistikken.

Høj troværdighed
97 % synes, at Lager & Transport er et troværdigt eller meget troværdigt medie.

Stærk effekt af omtale og annoncer
42 % har kontaktet en virksomhed på baggrund af en omtale eller annonce.

PR & kommunikation: Effektiv formidling af dit budskab

Lager & Transport – Logistikmagasinet kan også hjælpe dig med at skabe indhold, der bliver set og læst.

Vi kan producere dine historier, kundecases, advertorials og nyheder. Har du et kommunikationsbehov, så kan vi dække det.

Vores fokus ligger altid på at fortælle de historier, der kan forbedre din virksomheds salg. Hos os møder du dygtige journalister, tekstforfattere, fotografer og grafikere, der kan gøre en forskel for din virksomhed.

Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om dine muligheder.

Menu