Byggemediet til private gør-det-selv-folk og boligejere

På Byggeri.dk finder man alt, der har med byggeri, energi- og boligforbedring, samt smarte tips og tricks til gør-det-selv-arbejde. Byggeri.dk har over 120.000 besøgende om året. De besøgende er typisk private med planer om boligforbedringer, gør-det-selv- og havefolk, der er på jagt efter ny inspiration eller viden omkring deres næste projekt.

Kontakt salgschef Kim Anker og hør, hvordan du kan bruge Byggeri.dk til at få flere kunder og skabe opmærksomhed omkring dine produkter og løsninger.

Vi har opdelt Byggeri.dk i kategorier alt efter tema. Opdelingen gør det nemt for vores brugere at navigere og finde præcis den information, de er ude efter, og giver samtidig vores annoncører mulighed for at ramme et specifikt segment eller tema med sin markedsføring.

Vi skriver og udgiver advertorials på byggeri.dk og udgiver ligeledes disse under en relevant kategori, hvorved dit sponsorerede indhold bliver endnu mere specifikt og relevant for dine tilknyttede søgeord og links. Relevante emner til advertorials på byggeri.dk kunne være: sådan laver du selv nyt badeværelse, træ- eller laminatgulv – hvad skal jeg vælge?, guide til valg af loftisolering, sådan sætter du ovenlysvinduer i selv, gør haven klar til foråret – det kan du plante nu, etc.

null
Menu