Mit abonnement

  1. Forside
  2. Mit abonnement

Vælg dit magasin, som vi sender til en valgfri adresse i DK!

BygTek

Læs BygTek og bliv klogere på dig selv, din virksomhed og byggebranchen. Vi stiller skarpt på nye løsninger, materialer, politiske beslutninger og branchens virksomheder.

Mester & Svend

Mester & Svend stiller skarpt på alt, hvad der har med tømrere og snedkere at gøre. Vi skriver om materialer, værktøj, biler og om personer, der gør tingene på nye måder.

Puff

Puff er det eneste medie i Danmark med 100% fokus på hverdagen i trælast, byggecentre og byggemarkeder. Puff er for dig, der vil holde dig foran i branchen.

GULV!

GULV! er din kontakt til arkitekter, indretningsarkitekter og hele gulvbranchen. Magasinet udkommer 4 gange årligt og bringer nyheder og caseprojekter om de nyeste trends indenfor gulvbelægning.

Byggeri

Vi skaber debat, inspirere og deler viden. Samtidigt giver vi vores læsere et unikt indblik i de byggeprojekter, der skyder op rundt om i landet. Byggeri er helt sin egen og et must, hvis du vil følge med.

Byens Boligforeninger

Hvad sker der i boligforeningerne? Det forsøger magasinet Byens Boligforeninger at kaste lys over. Vi skriver om problemstillinger, projekter, nye løsninger og metoder, der alt sammen skal gøre læseren klogere.

Lager & Transport – Logistikmagasinet

Lager & Transport – Logistikmagasinet er det førende medie indenfor lager, logistik og intern transport. Vores læsere er beslutningstagere i producerende og lagerførende virksomheder samt større transportvirksomheder og offentlige instanser. Nu med specialsider om det danske PackMarked og emballage.

Magasinet Skolen

Magasinet Skolen er målrettet landets skoleledere, lærere, studerende, forældrebestyrelser, styrelser, institutioner og skolefolk i kommunerne.

Rette eller opsige et abonnement?

Her kan du rette eller opsige dit abonnement på et af vores medier.

Menu