Netværk for Driftsledere i Boligforeninger

  1. Forside
  2. Ydelser
  3. Netværk for Driftsledere i Boligforeninger
Deltag i næste netværksmøde:

mandag d. 12. december kl. 14 – 15

Vi holder vores netværksmøder online. Det er pt. gratis at deltage og du skal ikke forberede noget i forvejen!

Du er velkommen som gæst og til at invitere personer i dit netværk, som kunne være interesserede i at deltage.

Tryk på linket og tilmeld dig herunder!

Gruppe på Facebook

Ræk ud til dit netværk, når du har brug for dem!

Som en del af netværket får du adgang til vores lukket gruppe på Facebook. Her sidder vores medlemmer og klar til at hjælpe.

Brug vores forum og spørg dem, der har indsigten – stil et spørgsmål, du mangler input til, få ny viden eller få fat i kvalificeret hjælp, når det haster

null

Kontakt vores facilitator:

Søren Mortensen

Tlf.: 20 70 60 75
sm@odsgard.dk

Medlemskab

Det er pt. GRATIS at deltage i møderne.

Klik herunder og ansøg om medlemskab.

Netværksmøde: Mandag d. 12. november fra kl. 14-15 (online)

Digitale låsesystemer i boligforeninger
Dagens indlæg kommer fra Eksamineret Sikringsleder, Rasmus Leisvig fra iLOQ Denmark.

I disse år er der mange boligforeninger, der gerne vil skifte til digitale låsesystemer, men hvad med sikkerheden? Og hvordan sikrer man sig, at man overholder den gældende GDPR-lovgivningen?
Hør den erfarne, eksaminerede sikringsleder, Rasmus Leisvig, give gode råd til hvad I skal være opmærksomme på, når I vil skifte til et digitalt låsesystem. Som Rasmus siger – hans mission er at hjælper boligforeninger med at transformere mekanisk aflåsning til digital adgangsstyring, på en økonomisk og bæredygtig måde.

 

Rasmus vil bl.a. komme ind på:

  • Ejerskab og ophavsret på låsesystemer – kan man frit vælge leverandør?
  • Udfordringer, kopisikkerhed og fremstilling af nøgler
  • Loghistorik og GDPR – hvilke standarder beskytte jeres informationer samt sikre overensstemmelse med lovgivningen?

 

Efter Netværksmødet vil I være meget klogere på blandt andet:

  • Har I styr på sikkerheden eller på økonomien – får svaret
  • Hvilke faldgruber skal du være særligt opmærksom på?
  • Ny viden om noget vi alle benytter hver dag!

 

Undervejs vil der komme masser af konkrete eksempler til inspiration, og der vil ligeledes være tid til jeres spørgsmål.

Efterfølgende har vi som altid en kort præsentation af netværkets medlemmer og evt. gæster.  Derefter udveksler vi erfaringer med digitale låsesystemer i jeres egne boligforeninger.

 

Om dagens gæst:

Rasmus Leisvig er Tech Sales Manager i iLOQ Denmark, der er en finsk digital Cloud virksomhed. Derudover er han næstformand i Foreningen af Eksaminerede Sikringsledere i Danmark.

Rasmus er uddannet Eksamineret Sikringsleder med speciale i digitale låse. Han er en erfaren herre med ikke mindre end 25 års erfaring fra låse- og sikkerhedsbranchen. Blandt andet har han tidligere arbejdet i Assa Abloy, Mejlshede Gruppen og G4S.

 

Om Netværk for Driftsledere i Boligforeninger

Kunne du tænke dig at blive del af et netværk, der deler viden, hjælper hinanden og hele tiden udvikler kompetencerne i den værktøjskasse, det kræver at være leder i en boligforening?

I Netværk for ledere i Boligforeninger hjælper vi hinanden, får løbende inspiration og inputs fra eksperter, deler erfaringer og frustrationer med henblik på at blive klogere og dygtigere til vores arbejde.

Vi afholder netværksmøder online en gang om måneden, som faciliteres af netværksspecialisten Søren Mortensen. Hvert møde har et overordnet tema, såsom: “Elladestandere”, “Energioptimering” eller “Biodiversitet”. Med jævne mellemrum kommer der eksperthjælp udefra til at gøre os klogere på dagens tema. Eksperterne kunne være produktchefer, organisationsfolk eller ansatte fra en kommune, der eksempelvis kan forklare, ny lovgivning,  ansøgningsprocessen for et altan- eller skraldeprojekt fra a-z.

Medlemmerne er med til at bestemme, hvilke temaer vi skal blive klogere på.

Sådan bliver du medlem

Vores medlemmer er primært driftschefer, driftsledere og serviceledere fra boligforeninger i hele Danmark. Vi har medlemmer fra både ejer- og andelsboligforeninger samt almene boligselskaber, herunder ungdomsboliger, bofællesskaber for udviklingshæmmede, ældreboliger og plejeboliger for handicappede.

Vi holder som minimum et møde pr. måned primært online – men 1-2 gange om året er det et fysisk møde med frokost (pt. i Hvidovre i forbindelse med Netværksdagen for Boligforeninger).

Vi optager vores online møder og giver efterfølgende alle medlemmer adgang til optagelsen.

Medlemmerne har adgang til vores gruppe på Facebook, hvor man mellem møderne kan hjælpe hinanden med spørgsmål og svar.

Medlemmerne får tilsendt avisen Byens Boligforeninger på en valgfri adresse.

Et medlemskab koster 395 kr. pr. mdr. 

Det skal tegnes for 6 måneder af gangen. Det er et personligt medlemskab og kan ikke deles.

Alle kan deltage som gæst en gang.

Netværket er kun for ledere i boligforeningerne – leverandører kan ikke være medlem i dette netværk!

null

Hvem står bag Netværket?

Netværket for ledere i Boligforeninger er en del af Byens Boligforeninger, som også er en fysisk avis og årlige netværksdage.

Avisen Byens Boligforeninger udkommer fire gange om året og belyser hverdagen i de danske boligforeninger og skriver ofte om temaer, såsom altanprojekter, udendørsarealer, belysning og økonomi. Avisen distribueres til 5.500 beslutningstagere i boligforeninger og tilknyttede brancher.

1-2 gange om året er der mulighed for a deltage i en netværksdag for læsere af avisen Byens Boligforeninger, leverandører/serviceudbydere i branchen og medlemmer af Netværket for ledere i Boligforeninger. Netværksdagen fungerer som et samlingssted med fokus på netværk, relationer og viden. På netværksdagen vil der udover en række spændende foredrag også være stande, hvor leverandører vil præsentere deres nye produkter og løsninger til Boligforeningerne f.eks. elladestandere til el-biler, adgangskontrol, have- og parkmaskiner, fugtmålere, skadedyrsbekæmpelse, vaskeri mv.

null
Menu