Netværk for Driftsledere i Boligforeninger

  1. Forside
  2. Ydelser
  3. Netværk for Driftsledere i Boligforeninger
Deltag i næste netværksmøde:

torsdag d. 15. september kl. 16 – 17

Vi holder vores netværksmøder online. Det er pt. gratis at deltage og du skal ikke forberede noget i forvejen!

Du er velkommen som gæst og til at invitere personer i dit netværk, som kunne være interesserede i at deltage.

Tryk på linket og tilmeld dig herunder!

Gruppe på Facebook

Ræk ud til dit netværk, når du har brug for dem!

Som en del af netværket får du adgang til vores lukket gruppe på Facebook. Her sidder vores medlemmer og klar til at hjælpe.

Brug vores forum og spørg dem, der har indsigten – stil et spørgsmål, du mangler input til, få ny viden eller få fat i kvalificeret hjælp, når det haster

null

Kontakt vores facilitator:

Søren Mortensen

Tlf.: 20 70 60 75
sm@odsgard.dk

Medlemskab

Det er pt. GRATIS at deltage i møderne.

Klik herunder og ansøg om medlemskab.

Netværksmøde: Torsdag d. 15. september fra kl. 16-17 (online)

Erfaringer med Strategisk samarbejde i boligforeninger
– store besparelser og færre fejl
Dagens indlæg kommer fra ejendomsinspektør Theis Schramm


Strategisk samarbejde er et alternativ til den normale måde at projektere på, og handler i stor grad om tillid mellem bygherre og entreprenør. Theis vil tage dig igennem hvorfor, hvornår og hvordan, så du hurtigt selv kan komme i gang. Derved opnår du:

  • Besparelser på projekter
  • Besparelser til rådgiver
  • Fejlene bliver minimeret

Om dagens gæst:

Theis Schramm er oprindeligt udlært finmekaniker, men har de sidste 27 år været ansat i en større andelsboligforening på Østerbro. Han har derfor stor erfaring med at arbejde som leder i en boligforening.

Theis har igennem mange år arbejdet målrettet på at ændre beboernes, ejendomsadministrationens og bestyrelsens syn på nytidens viceværter. Tidligere var de gadefejere, men i dag har de langt flere kompetencer og er meget mere projektledere. Alt for mange ejendomme bruger slet ikke de kompetencer, der er til stede lige foran dem.

 

Om Netværk for Driftsledere i Boligforeninger

Kunne du tænke dig at blive del af et netværk, der deler viden, hjælper hinanden og hele tiden udvikler kompetencerne i den værktøjskasse, det kræver at være leder i en boligforening?

I Netværk for ledere i Boligforeninger hjælper vi hinanden, får løbende inspiration og inputs fra eksperter, deler erfaringer og frustrationer med henblik på at blive klogere og dygtigere til vores arbejde.

Vi afholder netværksmøder online en gang om måneden, som faciliteres af netværksspecialisten Søren Mortensen. Hvert møde har et overordnet tema, såsom: “Elladestandere”, “Energioptimering” eller “Biodiversitet”. Med jævne mellemrum kommer der eksperthjælp udefra til at gøre os klogere på dagens tema. Eksperterne kunne være produktchefer, organisationsfolk eller ansatte fra en kommune, der eksempelvis kan forklare, ny lovgivning,  ansøgningsprocessen for et altan- eller skraldeprojekt fra a-z.

Medlemmerne er med til at bestemme, hvilke temaer vi skal blive klogere på.

Sådan bliver du medlem

Vores medlemmer er primært driftschefer, driftsledere og serviceledere fra boligforeninger i hele Danmark. Vi har medlemmer fra både ejer- og andelsboligforeninger samt almene boligselskaber, herunder ungdomsboliger, bofællesskaber for udviklingshæmmede, ældreboliger og plejeboliger for handicappede.

Vi holder som minimum et møde pr. måned primært online – men 1-2 gange om året er det et fysisk møde med frokost (pt. i Hvidovre i forbindelse med Netværksdagen for Boligforeninger).

Vi optager vores online møder og giver efterfølgende alle medlemmer adgang til optagelsen.

Medlemmerne har adgang til vores gruppe på Facebook, hvor man mellem møderne kan hjælpe hinanden med spørgsmål og svar.

Medlemmerne får tilsendt avisen Byens Boligforeninger på en valgfri adresse.

Et medlemskab koster 395 kr. pr. mdr. 

Det skal tegnes for 6 måneder af gangen. Det er et personligt medlemskab og kan ikke deles.

Alle kan deltage som gæst en gang.

Netværket er kun for ledere i boligforeningerne – leverandører kan ikke være medlem i dette netværk!

null

Hvem står bag Netværket?

Netværket for ledere i Boligforeninger er en del af Byens Boligforeninger, som også er en fysisk avis og årlige netværksdage.

Avisen Byens Boligforeninger udkommer fire gange om året og belyser hverdagen i de danske boligforeninger og skriver ofte om temaer, såsom altanprojekter, udendørsarealer, belysning og økonomi. Avisen distribueres til 5.500 beslutningstagere i boligforeninger og tilknyttede brancher.

1-2 gange om året er der mulighed for a deltage i en netværksdag for læsere af avisen Byens Boligforeninger, leverandører/serviceudbydere i branchen og medlemmer af Netværket for ledere i Boligforeninger. Netværksdagen fungerer som et samlingssted med fokus på netværk, relationer og viden. På netværksdagen vil der udover en række spændende foredrag også være stande, hvor leverandører vil præsentere deres nye produkter og løsninger til Boligforeningerne f.eks. elladestandere til el-biler, adgangskontrol, have- og parkmaskiner, fugtmålere, skadedyrsbekæmpelse, vaskeri mv.

null
Menu