Deltag i næste netværksmøde

Vi holder vores netværksmøder online. Det er pt. gratis at deltage og du skal ikke forberede noget i forvejen!

Næste møde er lige på trapperne.

Du er velkommen som gæst.

Tryk på linket herunder og tilmed dig næste møde.

Gruppe på Facebook

Ræk ud til dit netværk, når du har brug for det!

Som en del af netværket får du adgang til vores lukket gruppe på Facebook. Her sidder vores medlemmer og facilitatorer klar til at hjælpe.

Ræk ud i vores forum og spørg dem, der har indsigten – stil et spørgsmål, du mangler input til, få ny viden eller få fat i kvalificeret hjælp, når det haster.

null
Kontakt vores facilitator:

Søren Mortensen

Tlf.: 20 70 60 75
sm@netvaerksmester.dk

Medlemskab

Det er pt. GRATIS at være medlem!

Klik herunder og bliv medlem eller kom på mailinglisten.

NÆSTE MØDE:

Nye datoer kommer snarest

Få en invitation til næste møde – kontakt Søren Mortensen – sm@odsgard.dk

Netværk for Lagerchefer

Hvor får du din viden fra, diskuterer problemstillinger eller spørger andre til råds omkring logistik og lager?

Som medlem af Netværk for Lagerchefer bliver du en del af en stærk netværksgruppe af ledere, som deler viden, erfaring, inspiration og læring om stort og småt indenfor lager- og logistikbranchen. Mange kollegaer i vores stillinger har ikke de nødvendige sparringspartnere i en hverdag, hvor man ofte er alene på posten og/eller kollegaernes forståelsesrammen ikke rækker til rådgivning.

Netværk for Lagerchefer står altid parat med råd og sparring her og nu. Vores medlemsgrundlag er bevidst snævert, da ingen kender vores job og udfordringer så godt som andre i vores sted. Vi er eksperter indenfor vores branche og fag, men vi kan altid blive bedre, og det skal vi bruge hinanden til.

Medlemmer

Vi er alle ledere af logistik- og/eller lagerafdelinger i virksomheder i Danmark. Vores stillingsbetegnelser tæller primært lagerchef, warehouse manager, lagerkoordinator, logistikchef, logistikansvarlig samt produktionschef, transportchef. Vi har medlemmer fra alle typer virksomheder – fra små, danske producenter til store, globale organisationer.

Netværket er kun for lagerchefer eller andre ledere på samme niveau – leverandører kan ikke deltage i dette netværk!

null

Om Netværket

Netværket for lagerchefer er en del af mediet Lager og Transport – Logistikmagasinet. Magasinet findes både i en online version med et nyhedsbrev to gange om ugen og som fysisk blad, der kommer i postkassen otte gange om året. Mediet dækker alt om nyheder, politik, trends, arbejdsmiljø og teknologi indenfor lager, transport og logistik.

null
Menu