PackMarkedet er mediet for beslutningstagere i emballagebranchen

PackMarkedet er Danmarks førende medie om emballage og henvender sig til beslutningstagere blandt leverandører, producenter og aftagere af produkter og løsninger indenfor emballage.

Vi når vores læsere gennem flere kanaler, både via en specialsektion i magasinet Lager & Transport – Logistikmagasinet, vores nyhedsportal og ugentlige nyhedsbreve til et stigende antal modtagere.

PackMarkedet er et seriøst og troværdig medie med fingeren på pulsen, der siden år 2000 har formidlet emballagerelevant viden til branchen.

null
Markedsføring, annoncer og advertorials

Som leverandør og annoncør har du en helt unik mulighed for at ramme emballagebranchen og få beslutningstagerne i tale med annoncer og advertorials.

Du har også mulighed for at blive medlem af PackMarkedet på nettet.

Med et medlemskab får du bl.a. rabat på alle bannerannoncer på PackM.dk og udsendelse i nyhedsbrevet, du får links til din egen hjemmeside, der giver bedre SEO for din virksomhed på Google samt muligheden for at uploade pressemeddelelser på PackM.dk og i nyhedsbrevet, som du f.eks. kan dele på sociale medier.

Kontakt Pia Barfod (tlf. 46 93 66 25) og hør, hvordan du kan bruge PackMarkedet til at få flere kunder og skabe opmærksomhed omkring dine produkter og løsninger.

Medieplan:

Medieplan 2024 Medieplan 2015

Media Info in English 2024Medieplan 2015

null
Menu