null
Hør mere om dine muligheder

Kontakt: Salgschef Michael Staal
tlf.: 46 93 66 21 – staal@odsgard.dk

Redaktion

Kim Sejr, redaktør
kis@odsgard.dk

Abonnement

Hold dig opdateret og modtag GULV! fire gange om året.

GULV!

GULV! er din kontakt til arkitekter, indretningsarkitekter og hele gulvbranchen.

Magasinet Gulv giver dig mulighed for præcis markedsføring af dine løsninger og produkter inden for gulvbelægning. Magasinet Gulv udgives i samarbejde med Gulvbranchen, og er det eneste medie på markedet, der kommunikerer målrettet til kontraktmarkedet om gulvbelægning. Magasinet udkommer sammen med magasinet BYGGERI og formidler de nyeste trends inden for gulvbelægning.

Der sættes fokus på aktuelle nyheder indenfor såvel halvhårde og hårde gulve samt tæpper og tilbehør – og der præsenteres løsninger og projekter, hvor der er fokus på samspillet mellem gulvbelægning og den øvrige indretning.

Magasinet Gulv udkommer til over 6000 arkitekter, indretningsarkitekter, gulvbranchen, bygge- og anlægsvirksomheder, developere, entreprenører, rådgivende ingeniører, kommuner, hoteller, kontraktmøbelhandlere, bank- og finanssektoren samt udvalgte showrooms.

Gulv! udsendes også digitalt til 20.000 modtagere af nyhedsbrevet på vores søstermedie BygTek.dk.

Annoncering og Sponsoreret indhold i GULV!

Med Sponsoreret indhold kan du få en omtale med i magasinet Gulv. Sponsoreret indhold kan være en god historie om eller fra jeres virksomhed, en kundecase eller en nyhed om jeres løsninger og/eller produkter.

Vores journalister hjælper gerne med at skrive artiklen, så læserne får det helt rigtige budskab. Artiklen fra bladet kan efterfølgende bruges i jeres markedsføring, som fx reference på jeres hjemmeside, sendes med ud i jeres nyhedsbrev eller som en pdf-fil, der vedhæftes et tilbud.

Prisen for Sponsoreret indhold er 12.995 kroner for en hel side og 18.995 kroner for et opslag.

Skal en af vores journalister skrive jeres Sponsoreret indhold koster dette fra 4.000 kroner.
Skriver vi artiklen, sendes denne også ud til 20.000 modtagere af nyhedsbrevet på vores søstermedie BygTek.dk. Desuden vil artiklen ligge i sektionen Gulv på BygTek.dk.

Ovenfor ses eksempler på annoncer indrykket i magasinet GULV!. Se den fulde oversigt over annonceformater, priser m.m. i vores medieplan.

Medieplan 2024Medieplan 2015
Media Info in English 2024 Medieplan 2015

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig til flere kunder!

Kontakt Salgschef Michael Staal – Tlf.: 46 93 66 21 eller staal@odsgard.dk

Menu