null

Hør mere om dine muligheder

Kontakt Michael Odsgard

tlf.: 46 93 66 18 eller redaktion@itreload.dk

Website

IT-Reload.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig her

Redaktion

redaktion@itreload.dk

Medieplan

Medieplan Medieplan 2015 »

Mediet for IT-professionelle i danske virksomheder

IT-Reload er et mediekoncept med læseren og samarbejdspartnere i centrum. Det er onlinemediet, der holder dig opdateret omkring IT-sikkerhed, CRM, telekommunikation, cloud computing, automation, Unified Communication, IoT og nye fantastiske IT-løsninger etc..

Vi skriver til beslutningstagere i virksomhederne, der bruger IT til at løfte forretningen og til de IT-ansvarlige, der hjælper virksomhederne med at komme i mål.

Vores redaktion, der også tæller en journalist på Christiansborg, laver selvstændig og interessant journalistik. Udover at bringe de seneste nyheder hjælper vi vores samarbejdspartnere med at bringe deres historier og budskaber ud til den helt rigtige målgruppe.

Øg din online synlighed på itreload.dk

En god mulighed for markedsføring er et medlemskab af IT-Reload, hvor I får mulighed for at få jeres pressemeddelelser på itreload.dk og i nyhedsbrevet. Vi forfatter relevante og tematisk passende advertorials, hvori vi indsætter links til jeres egen hjemmeside i artiklen. Det er vigtig for os, at advertorials bliver relevante og kan indgå som en af mange, daglige nyheder på itreload.dk. Relevante temaer for artikler kunne være: it-sikkerhed, overvågning og overvågningsudstyr, netværkshastighed, digitalisering af arbejdspladser eller dine produkter/ydelser.

Vil du høre mere om dine muligheder, så er du velkommen til at kontakte Michael Odsgard på tlf. 46 93 66 18 / redaktion@itreload.dk

null
Menu