Kontakt Salgschef Anne-Mette Brødsgaard

Tlf.: 46 93 66 07 eller ab@odsgard.dk

Abonnement

Her kan du vælge det abonnement, der passer dig bedst. Det er GRATIS for boligforeninger.

Byens Boligforeninger

Byens Boligforeninger er både en avis og netværksdage.

Hvad sker der i boligforeningerne? Det forsøger avisen Byens Boligforeninger at kaste lys over. Vi skriver om problemstillinger, projekter, nye løsninger og metoder, der alt sammen skal gøre læseren klogere.

Vi har talt med formanden i flere tusinde andelsbolig- og ejerboligforeninger om at få tilsendt Byens Boligforeninger.

Derfor læses Byens Boligforeninger i dag med stor glæde af 4.500 formænd i andelsboligforeninger, ejerboligforeninger, viceværter, varmemestre samt beslutningstagere hos boligselskaber, boligadministratorer og virksomheder med ejendomsservice.

Avisen har 4.000 modtagere i området Storkøbenhavn-Køge-Roskilde-Hillerød.

Herudover sender vi også Byens Boligforeninger til 500 udvalgte boligforeninger i Århus, Aalborg, trekantsområdet, Odense mv.

To gange om året afholder vi en netværksdag for Byens Boligforeninger med flere hundrede deltagere med mad, foredrag og leverandører, der fortæller om deres løsninger.

Næste Netværksdag er torsdag den 24. november 2022 i Hvidovre – du kan både deltage som gæst på messen eller medvært med egen stand.

null

Deltag i Netværk for Ledere i Boligforeninger!

Under Byens Boligforeninger har vi oprettet et netværk for professionelle. I Netværket for Ledere i Boligforeninger holder vi hver måned et møde, hvor vi gennemgår de temaer og udfordringer, som gør sig gældende for folk i dette hverv.

Læs mere om netværket på denne side.

null
Avisen – Annoncering og sponsoreret indhold

Vil du gerne have del i de milliarder af kroner, som boligselskaber og boligforeninger hvert år bruger på opgaver og materialer? Så er Byens Boligforeninger noget for dig.

Du kan naturligvis indrykke en annonce, men vores tekstforfattere kan hyres til at lave en artikel med en af jeres kunder som fortæller, hvorfor de samarbejder med jer. Udover at få bragt artiklen som Sponsoreret indhold i avisen, kan den bruges på jeres hjemmeside, sociale medier eller som PDF i forbindelse med tilbud mv.

Byens Boligforeninger er fyldt med inspiration og viden. Se den seneste udgave af avisen her.

Avisen udkommer tre gange om året.

– Vi vil gerne have flere boligforeninger som kunder. Derfor bruger vi løbende Byens Boligforeninger til at fortælle boligforeninger i Københavns området, hvilke opgaver vi kan løse. Odsgard A/S hjælper os med at finde og skrive vores historier, der udover at blive bragt i magasinet også bruges flittigt, når vi sender tilbud ud og som referencer på vores hjemmeside. Sidst blev vi kontaktet af to boligforeninger, der gerne ville have tilbud på renovering af deres trappeopgange.

Claus Koch, Malerfirmaet Bech & Koch

null
Menu