Netværksdag for Byens Boligforeninger

  1. Forside
  2. Ydelser
  3. Netværksdag for Byens Boligforeninger

Læs alt om Netværksdagen i avisen

Praktiske oplysninger

Torsdag d. 11. maj 2023

Åbningstid kl. 8.00 – 15.00

Adresse

Frihedens Idrætscenter,  Hvidovrevej 446 i Hvidovre.

Adgang

Gratis adgang for bestyrelsesmedlemmer i boligforeninger, ansatte i boligselskaber, driftsledere, viceværter, varmemestre, afdelingsbestyrelser og boligadministratorer samt inviterede gæster.

Husk at booke billetter til indgang, mad og foredrag!

Bemærk – Netværksdagen er et lukket arrangement

Transport

Gratis parkering
S-tog og bus – 5 minutters gang fra Frihedens Station.

Mad og drikke

Maden skal bestilles på forhånd:

  • Morgenmad kl. 7.30 – 8.30
  • Frokost kl. 11.30 – 13.00

Gratis kaffe hos eksperterne

Garderobe

Gratis garderobe – dog på eget ansvar

Arrangør

Hovedarrangør er ODSGARD A/S.

Bemærk – har du ikke nået at booke billetter, er du velkommen til bare at møde op i døren.

Få ny viden, inspiration og løsninger du kan bruge!

Byens Boligforeninger samler igen en række spændende virksomheder til en fælles Netværksdag for bestyrelser i boligforeninger og beslutningstagere i boligselskaber, det vil sige driftsledere, ejendomsinspektører og varmemestre mv.

Besøg Netværksdagen torsdag d. 11. maj i Hvidovre og få indsigt i aktuelle emner og løsninger. Du kan ganske gratis deltage i netværksmøder, møde 30 eksperter, høre inspirerende foredrag og tilmed nyde en lækker frokost.

Deltagelse på Netværksdagen for Byens Boligforeninger er helt gratis, og du vælger selvfølgelig selv, hvor længe du ønsker at deltage.

Få mere information om, hvad der venter dig på Netværksdagen, ved at læse resten af siden herunder.

Tilmeld dig nu ved at klikke her eller ring på tlf. 43 43 29 00 for hjælp til tilmelding.

Mød en lang række eksperter

30 eksperter fra forskellige virksomheder står klar til at tage en uforpligtende dialog med dig om løsninger og produkter, du helt sikkert kan bruge:

Spændende foredrag – helt gratis!

I løbet af dagen kan du høre en lang række foredrag om højaktuelle emner leveret af personer, der indenfor hver deres felt er specialister.

Hvert foredrag er på 15-55 minutter. Der er kun 30 pladser pr. indlæg, så det er vigtigt, at du tilmelder dig på forhånd.

Du kan høre foredrag om:

Kl. 8.20 – 9.15:  Renovering af brugsvandsrør – sådan forlænger I levetiden af ejendommens brugsvandsrør

Udskiftning af brugsvandsrør er en bekostelig affære. Derfor er det vigtigt at levetidsforlænge rørene, så længe som muligt.

Dansk Drikkevandskontrol er uvildige vandspecialister. Ingeniør Finn Bøye Nielsen vil orientere om hvordan jeres forening undgår bekostelige udskiftninger af vandinstallationer, som skyldes uhensigtsmæssigt materialevalg, dimensionering, projektering eller manglende vedligeholdelse. Omkostningerne til udskiftning af vandinstallationer står sjældent alene, idet der forud for beslutningen om udskiftning, ofte har været omkostninger i relation til rør- og vandskader, eller syns- og skønssager, hvor både projekterende, udførende og bygherre kan risikere at blive draget til ansvar for omkostningerne. Firmaet Lagur er specialister i vandbehandling og vil fortælle hvordan I undgår kalkaflejringer i rør og på varmelegemer samt opnår et godt vandtryk i ejendommen. Aquatex er specialister i bl.a. fjernelse af kalkbelægninger i vandrør. De kommer ind på, hvordan I kan udrense svære kalkaflejringer i brugsvandsrør uden at udskifte vandrørene.

Kl. 9.40 – 9.55:  Sådan optimerer/reducerer I jeres varme- og vandforbrug

Med energipriser på himmelflugt er optimering af varme- og energiforbruget vigtigere end nogensinde.

Georg Fischer er specialister i sikker og pålidelig transport af bl.a. vand. Lennart Mårtensson vil præsentere en online-beregner som I kan bruge til nemt og hurtigt at beregne den mængde energi, der skal til for at levere varmt vand i bygningen. Præcis den mængede energi, der skal til, så I undgår legionella, men samtidig sparer mellem 15 og 30% på forbruget. Programmet kan også beregne, hvad det betyder, hvis I energiforbedrer jeres varmtvandssystem med et Hycleen-anlæg, som sikrer den hydrauliske balance. Beregningerne oplyser bl.a. om energiforbrug pr. år i kWh, CO2 udledning, mængden af varme tabt under generering, distribution og opbevaring af varmt vand.

Kl. 10.00 – 10.50:  5 gode tips til brandsikring af ejendomme – 1/3 af ejendommene har fejl i brandsikringen

Brand i en etageejendom kan have fatale konsekvenser, så brandsikring bør være et tema med allerhøjeste prioritet.

DBI – Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut anslår, at der er fejl i brandsikringen i hver tredje af de ejendomme, de har foretaget brandtjek af de seneste år. Direktør Ib Bertelsen vil orientere om jeres muligheder for at sikre jeres ejendomme mod brand. Vanløse branden (Grøndals Parkvej 6A) den 25. marts 2022 bredte sig hurtigt og 130 lejligheder i 16 opgange udbrændte med store menneskelige og økonomiske konsekvenser.

Kl. 10.55 – 11.20:  Social bæredygtighed i boliger – få konkrete råd til indsatser og målepunkter

Social bæredygtighed er på alles læber, men det handler ikke kun om bygninger og udearealer – det handler også om mennesker.

Domea.dk rådgiver boligorganisationer som tilsammen har mere end 80.000 boliger. Katja Lindblad-Clausen, chef for bæredygtige indsatser, vil fortælle om social bæredygtighed i boliger og om hvordan Domea.dk arbejder med de bløde værdier ude hos deres kunder i hele landet. Det handler om at skabe bedre livskvalitet for beboerne i boligforeningerne. Domea.dk yder derfor udover økonomisk rådgivning også social rådgivning til beboere. Arbejder man med mennesker som en lige så vigtig del som bygningsvedligehold, ser man faktisk at det slår ud på alle de andre bundlinjer også. Undervejs vil du få konkrete råd til indsatser og målepunkter i din boligforening.

Kl. 11.30 – 13.30:  Frokost, netværksmøder og besøg i udstillerhallen

Kl. 13.30 – 13.55:  Solceller på taget – hør om andres erfaringer, økonomi og tekniske muligheder

Alle taler om grøn omstilling, men er der også en fornuftig økonomi i det?

A/B Amsterdamgården i Hørsholm har fået renoveret taget og sat solceller op og er pt i gang med yderligere tiltag med solceller. Andelsboligforeningens formand, Bo Østergaard, vil dele deres erfaringer med deres indledende undersøgelser og foreningens økonomi og rentabilitet ved soltaget. Direktør Bent Løje Nielsen, Groeningen Green Solutions, vil orientere om de tekniske produktmuligheder der er og samspillet med ejendommens tag.

Kl. 14.00 – 14.30:  Altaner falder ned – sådan sikrer I foreningens altaner bedst muligt

Mange af hovedstadens altaner har en del år på bagen og trænger til renovering – husk at det er boligforeningens ansvar.

Teknologisk Institut har undersøgt 100 altaner og 250 udliggerjern. Ingeniør Allan Skydsbæk Hansen, Teknologisk Institut, vil orientere om de skræmmende resultater og orientere om, hvordan I som boligforening kan sikre jer bedst muligt, idet altanernes sikkerhed er boligforeningernes ansvar

Alle foredrag faciliteres af Pauli Andersen, E/F Rådgivning.

HUSK at bestille plads til de enkelte foredrag, når du tilmelder dig!

Netværksdagen er skræddersyet til dig, der er:

  • Formand eller bestyrelsesmedlem i andelsbolig- eller ejerforeninger
  • Ejendomschef eller -inspektør
  • Ejendomsadministrator
  • Driftsansvarlig for ejendomme
  • Ansvarlig for ejendomsservice
  • Varmemester eller vicevært
  • Beboerrepræsentant i boligselskaber eller udlejningsejendomme
  • Gæst til en af de deltagende virksomheder

BEMÆRK – Netværksdagen er et lukket arrangement. Er du leverandør, bedes du derfor kontakte Salgschef Anne-Mette Brødsgaard (ab@odsgard.dk eller 46 93 66 07) inden du tilmelder dig.

Morgenmadsmøde for Viceværter, Varmemestre og Ejendomsfunktionærer

Du har mulighed for at tilmelde dig en hyggelig, fælles morgenmad for viceværter, varmemestre og ejendomsfunktionærer.

Vi lægger ud med en kort præsentationsrunde og efterfølgende en god snak om jeres daglige udfordringer. Vi får også besøg af et par af udstillerne, der kort vil præsentere jer for nogle interessante, nye løsninger til jeres boligforeninger.

Det er gratis at deltage i morgenmaden, men kræver tilmelding. Du må meget gerne invitere dine kollegaer med.

Tilmeld dig/jer morgenmaden d. 11. maj i Hvidovre kl. 7.30 – 8.15.

Mødet faciliteres af Søren Mortensen.

Netværksmøde for Driftsledere i Boligforeninger inkl. frokost

På dette møde kan du møde andre driftsledere i boligforeninger, tale om fælles udfordringer og udvide dit professionelle netværk.

På frokostmødet lægger vi ud med en kort præsentationsrunde og efterfølgende en god snak om jeres daglige udfordringer. Vi får også besøg af et par af udstillerne, der kort vil præsentere jer for nogle interessante, nye løsninger til jeres boligforeninger.

Det er gratis at deltage i frokosten, men det kræver tilmelding. Du må meget gerne invitere dine kollegaer med.

Tilmeld dig/jer frokosten d. 11. maj i Hvidovre kl. 11.30 – 12.25.

Mødet faciliteres af Søren Mortensen og det er Netværk for Driftsledere i Boligforeningerne, der inviterer.

Netværksmøde for Bestyrelsesmedlemmer i Boligforeninger inkl. frokost

Du har mulighed for at tilmelde dig frokostmødet for formænd og bestyrelsesmedlemmer i andels- og ejerboligforeninger. Du er også meget velkommen, hvis du er beboerrepræsentant.

Vi lægger ud med en kort præsentationsrunde og efterfølgende en god snak om jeres daglige udfordringer. Vi får også besøg af et par af udstillerne, der kort vil præsentere jer for nogle interessante, nye løsninger til jeres boligforeninger.

Det er gratis at deltage i frokosten, men kræver tilmelding.

Tilmeld dig frokosten d. 11. maj i Hvidovre kl. 12.30 – 13.25.

Mødet faciliteres af Pauli Andersen.

Menu